Stuk afkomstig van Iberische varkens, gevoed in de montanera gedurende 3-4 maanden met eikels, kruiden en stoppelgewassen. Het wordt ambachtelijk ingepakt met Pimentón D.O. uit La Vera (Cáceres), ook gemarineerd met natuurlijke specerijen en zonder conserveringsmiddelen, zout, knoflook en oregano. De buitengewone geur en aroma zijn opmerkelijk.
Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen en natuurlijke runderdarm. 100% natuurlijke ingrediënten. Geen allergenen.
Met een minimale rijping van 5-6 maanden, kenmerkt het zich door een buitengewone geur en aroma.
Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout, natuurlijke aroma, pimentón, natuurlijke specerijen.
Sommige van de edelste stukken van onze Iberische varkens, zoals de Iberische Presa, worden op ambachtelijke wijze gebruikt om onze Salchichón Castro y González “Selección” te maken. Een intense aroma, sappige textuur en een speciale balans tussen vet, mager vlees en zwarte peper geven een subtiele natuurlijke delicatesse aan onze Salchichón.
SKU:N / A
Verzendgewicht:N / A
Product vervaardigd met een mengsel van gehakt of in stukken gesneden vlees, aangevuld met zout, paprikapoeder en specerijen, gekneed en in natuurlijke varkensdarmen gestopt in een perfecte rijpingsstaat.
De Iberische varkens van Brisa
De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat resulteert in Iberische producten van de hoogste kwaliteit. Het zijn exemplaren met een genetische geschiedenis, waarvan de oorsprong ligt in een mediterrane ondersoort van de Sus Scrofa Mediterraneus, inheems in de beroemde Spaanse dehesas, voornamelijk gelegen in Salamanca.
Toegepaste Behandelingen
Bij Ibericos Brisa ondergaan alle worststukken de volgende behandelingen: malen, toevoeging van ingrediënten en kneden, koeling, vullen, drogen en rijpen.
De voordelen van worst
Worsten zijn rijk aan magnesium, fosfor, zink en kalium. Bovendien bieden de Iberische varkens van Brisa ons vlees.
Energiewaarde: 432Kcal / 1919KJ
Vetten: 38.5 g
Verzadigde vetten: 15.3 g
Koolhydraten: 2.1 g
Suikers: 1.3 g
Eiwitten: 26 g
Zout: 3 g
Product vervaardigd met een zorgvuldige selectie van gehakt / in stukken gesneden vlees, aangevuld met zout, paprikapoeder en andere specerijen, is onze Chorizo Sarta Ibérico Extra. Een ware traktatie voor de smaakpapillen die, zonder twijfel, niemand onberoerd zal laten.
De Iberische varkens van Brisa
De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat resulteert in Iberische producten van de hoogste kwaliteit. Het zijn exemplaren met een genetische geschiedenis, waarvan de oorsprong ligt in een mediterrane ondersoort van de Sus Scrofa Mediterraneus, inheems in de beroemde Spaanse dehesas, voornamelijk gelegen in Salamanca.
Toegepaste Behandelingen
Bij Ibéricos Brisa ondergaan alle vleeswaren de volgende behandelingen: malen, toevoeging van ingrediënten en kneden, koeling, vullen, drogen en rijpen.
De voordelen van vleeswaren
Vleeswaren zijn rijk aan magnesium, fosfor, zink en kalium. En bovendien, de Iberische varkens
Energiewaarde: 390Kcal / 1619KJ
Vetten: 31 g
Verzadigde vetten: 11 g
Koolhydraten: 1.5 g
Suikers: 1.5 g
Eiwitten: 26 g
Zout: 2.6 g
Product vervaardigd uit de voorste extremiteit van volwassen varkens, onderworpen aan het bijbehorende proces van zouten en rijpen.
De Iberische varkens van Brisa
De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat resulteert in Iberische producten van de hoogste kwaliteit. Het zijn exemplaren met een genetische geschiedenis, waarvan de oorsprong ligt in een mediterrane ondersoort van de Sus Scrofa Mediterraneus, inheems in de beroemde dehesas van Spanje, voornamelijk gelegen in Salamanca.
Het Zoutproces
Bij Ibericos Brisa worden alle stukken bedekt met zeezout om de dehydratie en conservering te bevorderen, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de typische kleur en aroma's van de gerijpte producten. Ze blijven één dag in de zoutkamer voor elk kilo vers gewicht, bij een gecontroleerde temperatuur tussen 3º en 5º Celsius, en met een relatieve luchtvochtigheid tussen 75% en 85%.
Ras: 50% Iberisch
Voeding: Eikels
Label: Rood
Energiewaarde: 409,9 Kcal / 1701 KJ
Vetten: 32,3 g
Verzadigde vetten: 9,7 g
Koolhydraten: 1,0 g
Suikers: 0,5 g
Eiwitten: 28,8 g
Zout: 3,6 g